Šifra:

BOMIL NEKRETNINE NOVI SAD

DETALJNA PRETRAGA


sa više kriterijuma
 

BRZA PRETRAGA


sa samo jednim kriterijumom
Stanovi Novi Sad
Stanovi u zgradama
 

Novi Sad nudi više hiljada kvalitetnih stanova. Sve to možete pronaći u našoj ponudi. A vrhinski tim agenata pomoćiće Vam da pronašete stan po svojoj meri.
 
G - garsonjere
1.0 - jednosobni
Dvorisni stanovi Novi Sad
Dvorišni stanovi
 

Ovo su stanovi koji se nalaze u dvorištima zgrada ili kuća koje su starijeg datuma. Ovo su obično jeftiniji stanovi, ali moguće je pronaći i veoma lepe i sređene stanove.
 
1.5 - jednoiposobni
2.0 - dvosobni
Kuće Novi Sad
Porodične kuće

U zadnje vreme u Novom Sadu i okolini je sagrađeno jako puno lepih i modernih kuća za stanovanje, ali i za poslovni prostor. Sve to možete naći na ovom mestu.
 

3.0 - trosobni
Lokali Novi Sad
Poslovni prostor
 

Dobar poslovni prostor je veoma teško naći u gradu, pogotovo na lokacijama koje su atraktivne. Nemojte zato da lutate, mi znamo gde ga ima i gde je najbolje.
 
3.5 - troiposobni
4.0 - četvorosobni
Placevi Novi Sad i okolina
Placevi za gradnju
 

Dobar poslovni prostor je veoma teško naći u gradu, pogotovo na lokacijama koje su atraktivne. Nemojte zato da lutate, mi znamo gde ga ima i gde je najbolje.
 
Veći stanovi
Kuće
Garaže Novi Sad
Garaže

Ako želite da iznajmite garažu za vaš automobil, mo-ete pogledati našu ponudu.
 
Lokali
Placevi
     
Garaže
       

 
Bomil nekretnine, agencija za promet nekretninama, Srbija, Novi Sad, Narodnog fronta 34  ♦  Tel.: +381 21 63-66-952, 63-68-429, 060/040-700-3
Naše nekretnine možete pronaći i na portalu Realitica, Bomil je takođe član webNekretnine.net   *   Posetite nas na portalu www.nek.rs


 

Datum azuriranja: 23.10.2014 broj poseta: Drupal Counter